Direct meeluisteren

Het volgen van de bijeenkomsten in de Jacobuskerk kan via de speler hieronder op deze pagina, of via een alternatieve speler, waarvoor enkele aanwijzingen daaronder te vinden zijn.

Na iedere bijeenkomst zal een opname ook terug te luisteren en te downloaden zijn via de link 'Archief diensten'. De zondagse diensten beginnen in de regel om 9:30 uur en 16:30 uur.

De uitzendingen beginnen ongeveer 10 minuten van te voren. Kort voor aanvang en tijdens de kerkdiensten staat de liturgie van de dienst op deze pagina, mits deze beschikbaar is. Als er geen litugieinformatie getoond wordt, ververs dan de pagina kort voor aanvang van de dienst. Let op; als u gebruik maakt van de speler hieronder zal het afspelen onderbroken worden wanneer de pagina opnieuw wordt geladen.

Luisteren met Winamp

Luisteren met Windows Media Speler

Luisteren met Realplayer

Luisteren met iTunes (of op iOS)

Klik hier om de link naar de internetkerkdienst aan uw favorieten toe te voegen. Wanneer onze site een keer niet bereikbaar is, dan kunt u via deze rechtstreekse link de uitzending toch beluisteren.